ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

Z przyjemnością informujemy, że Narodowa Agencja Programu Erasmus+  zakończyła analizę merytoryczną i zaakceptowała raport końcowy naszego projektu „E-handel jako komponent efektywnie podnoszący zakres i poziom umiejętności handlowców kształconych na poziomie technikum”, co formalnie kończy jego realizację.

WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ Z WARSZAWY

Wspaniała wiadomość z Krajowego Centrum Europass w Warszawie. Uczestnicy  projektu  „E-handel jako komponent efektywnie podnoszący zakres i poziom umiejętności handlowców kształconych na poziomie technikum”   czyli grupa 20 uczniów naszej szkoły kształconych na kierunku technik handlowiec  oraz 5 nauczycieli przedmiotów zawodowych , uzyskała dokument Europass Mobilność.

EUROPASSY DLA UCZNIÓW I NAUCZYCIELI

Drugi tydzień naszej przygody uczniowie rozpoczęli odwiedzając nadmorski kurort Løkken, a także  dwie firmy handlowe, mleczarnię Aabybro Mejeri zajmującą się produkcją lodów oraz Med24.dk która sprzedaje artykułów medyczne i kosmetyki przez Internet. 

DRUGI TYDZIEŃ W AALBORGU

Kolejny ważny krok , zbliżający naszą młodzież z klas technik handlowiec i technik informatyk, do wyjazdu na staż do Danii został wykonany. Pan Dyrektor Zbigniew Stankiewicz podpisał w dniu wczorajszym stosowną umowę z Fundacją Rozwoju Systemu Edukacji z siedzibą w Warszawie.

ERASMUS +

Krajowe Centrum Europass w Warszawie poinformowało, że uczestnicy  projektu " Transgraniczne kształcenie dualne jako moderator jakości usług gastronomicznych"   czyli grupa 22 uczniów ZSE-H  kształconych na kierunku technik żywienia i usług gastronomicznych oraz 5 nauczycieli przedmiotów gastronomicznych ZSE-H , uzyskała dokument Europass Mobilność  z załącznikiem 5b (ECVET).

EUROPASSY DLA UCZNIÓW I NAUCZYCIELI ZSE-H

Tak-sprawni w zawodzie. Pierwsza edycja konkursu, zainicjowana przez naszą placówkę, była świetną okazją do podzielenia się doświadczeniami i ciekawostkami z projektu. W Konkursie uczestniczyło 20 szkół z całej Polski. Młodzież wraz z opiekunami stanowi liczną grupę, która z wielkim zainteresowaniem, poza zmaganiami konkursowymi ,chłonęła wszystkie "nowinki".

OGÓLNOPOLSKI MIĘDZYSZKOLNY KONKURS PPOH

Artykuł prasowy opisujący efekty projektu "Transgraniczne kształcenie dualne jako moderator jakości usług gastronomicznych.

PISZĄ O NAS

28 marca odbyła się uroczysta Gala Dinner, połączona z pokazem kulinarnych umiejętności gastronomicznych, jakie nabyli uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych na stażu w Danii, w ramach projektu „Transgraniczne kształcenie dualne jako moderator jakości usług gastronomicznych”, nr: 2018-1-PL01-KA102-048273.

WIRTUOZI SZTUKI KULINARNEJ

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG