ZESPÓŁ SZKÓŁ EKONOMICZNO - HOTELARSKICH
im. Emilii Gierczak w Kołobrzegu

ŚNIADANIE KONTYNENTALNE, A MOŻE WIEDEŃSKIE?

Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, bo daje energię i nim rozpoczynamy dzień.

Nie ma nic przyjemniejszego niż śniadanie podane o poranku , w towarzystwie pachnącej kawy i gazety na którą warto sobie pozwolić podczas pobytu w hotelu.  Dlatego też uczniowie klasy IVm Technikum hotelarskiego pod czujnym okiem nauczycieli Elżbiety Kubok oraz Joanny Zendran  postanowili sporządzić pyszne potrawy i napoje serwowane na śniadania hotelowe. Wśród potraw śniadaniowych dominowały pyszne jaja poszetowe na grzance oraz rzadko serwowane jaja po wiedeńsku, a także omlety i wspaniałe naleśniki z owocami. Nie mogło również zabraknąć solidnej porcji witamin w postaci świeżo wyciskanego soku. Nasi uczniowie  wiedzą, że dobre śniadanie pozostawia niezapomniane wrażenie z pobytu w hotelu.  Smacznego.

SZANOWNY UŻYTKOWNIKU

Jeżeli chcesz przeskalować w górę zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i +.

klawiatura

Jeżeli chcesz przeskalować w dół zawartość strony, to naciśnij kombinację klawiszy
CTRL i -.

klawiatura

Logo WCAG